Toplu Oyun Paketi İndir | 20 Tane | Flash Oyun


Özel olarak uygulama dosyalarına çevirilmiş olan paket içerisindeki 20 adet farklı flash oyununu kurulum yapmadan sadece çift tıklayarak çalıştırabilir ve en çok beğenilen ve oynanan oyunlar arasında yer alan bu oyunlar ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Paket İçerisindeki Oyunlar ve Oyunkolu.com Adresleri;
20.Zuma

Not: Dilerseniz oyunları teker teker isimlerine tıklayarak Oyunkolu.com üzerinden online olarak oynayabilir veya TAMindir'den bu paketi bilgisayarınıza indirerek oyunları internet olmayan yerlerde bile flash oyun keyfini yaşamaya devam edebilirsiniz.

Wifi Kırma Programı | Türkçe İndir | Tüm Wifi'yi Kırar


Merhaba Arkadaşlar Uzun uğraş sonucu Android platformunda en cok işe yarayan program olan tüm internet alemine hükmetmenizi sağlayacak wifi şifre kırma programı buldum.

Sözü fazla uzatmadan Linke Geçelim



Transformice | Bilgisayar Sürümü | İndir | Full Türkçe

Transformice, takma adları Melibellule (gerçek adı Mélanie Christin) ve Tigrounette (gerçek adı Jean Baptiste) olarak bilinenFransız tasarımcılar tarafından oluşturulmuş bağımsız çok oyunculu bir platform tarayıcı oyunu. Melibellule oyunun grafiklerini tasarlarken, Tigrounette fonksiyonlarla uğraşmıştır.
Oyunda, her oyuncunun görevi bir harita üzerinde bir parça peynir toplamak ve fare deliğine geri dönmektir.[1][2] Peynir her toplandığında puan gelir. En yüksek puana ulaşan sonraki haritada şaman olur. Şamanın görevi kutu, tahta gibi nesnelerle diğer oyuncuların peynir toplamasına yardım etmektir. Oyun düzenli bir şekilde güncellenir ve özel etkinliklerde dükkana yeni eşyalar eklenir. Oyun 30 Ocak 2015'te Steam'e eklenmiştir

Minecraft | Pocket Edition | 0.15.7 İndir | Türkçe Sürüm


Minecraft indirmek için doğru yerdesiniz. Minecraft indirmek,full sürümü oynamak,minecraft p.e 0.15.7 sürümünde gelen birsürü özellik var. Açlık sistemi Minecraft'a Beta 0.15.7 sürümünde eklenmişitir.[4] GUI üzerinde but resmi ile gösterilen bar açlık barıdır. Bu bar Barışçıl dışında bir zorluk modunda iseniz zamanla boşalacaktır. Tamamen boşaldığında ise hasar almaya başlarsınız. Ancak eğer zor zorluk modunda değilseniz ölmezsiniz. Açlıktan dolayı kolayda canınız 10 normalde 1'in altına düşmez. Bu barı yemek yiyerek doldurabilirsiniz. Farklı yiyecekler açlık barını farklı oranlarda doldurur. Minecraft, küplerle çeşitli tasarımlar yapmanızı sağlayan 2 ve 3 boyutlu oynanabilen bir oyundur. Programın ilk sürümleri Markus "Notch" Persson tarafından yazılmıştır ve Notch'un kurduğu Mojang şirketi çatısı altında geliştirilmektedir. Oyun; Dwarf Fortress, RollerCoaster Tycoon, Dungeon Keeper ve Infiniminer oyunlarından ilham alınarak geliştirilmiştir. 

Tıkla İndir

Minecraft 2.0 | Son Sürüm | İndir Türkçe | OyunVc


Minecraft 2.0 Son Sürüm İndir Türkçe


Minecraft indirmek için doğru yerdesiniz. Minecraft indirmek,full sürümü oynamak,minecraft 2.0 sürümünde gelen birsürü özellik var. Açlık sistemi Minecraft'a Beta 1.8 sürümünde eklenmişitir.[4] GUI üzerinde but resmi ile gösterilen bar açlık barıdır. Bu bar Barışçıl dışında bir zorluk modunda iseniz zamanla boşalacaktır. Tamamen boşaldığında ise hasar almaya başlarsınız. Ancak eğer zor zorluk modunda değilseniz ölmezsiniz. Açlıktan dolayı kolayda canınız 10 normalde 1'in altına düşmez. Bu barı yemek yiyerek doldurabilirsiniz. Farklı yiyecekler açlık barını farklı oranlarda doldurur. Minecraft, küplerle çeşitli tasarımlar yapmanızı sağlayan 2 ve 3 boyutlu oynanabilen bir oyundur. Programın ilk sürümleri Markus "Notch" Persson tarafından yazılmıştır ve Notch'un kurduğu Mojang şirketi çatısı altında geliştirilmektedir. Oyun; Dwarf Fortress, RollerCoaster Tycoon, Dungeon Keeper ve Infiniminer oyunlarından ilham alınarak geliştirilmiştir. 

Tıkla İndir 

DeadPool Oyunu İndir | Türkçe Yamalı | Full İndir |









Minimum Sistem Gereksinimleri
OS: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8200@2.66 GHz ya da AMD Phenom X3 8750
Bellek: 2 GB RAM
Grafik: 512 MB ??RAM veya 512MB RAM ile ATI Radeon HD4850 ??ile GeForce 8800 GT serisi
DirectX ®: 9.0c
Sabit Disk: 7 GB HD alanı
Ses: DirectX ® 9.0c veya üstü
————————————————————-
Boyut:6-gb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
————————————————————–
(((Alternatif)))
(((Alternatif)))
yenilendi sorunsuz denendi.

Kategori